De koffie uit Afrika verwijst naar de koffiebonen die in verschillende regio's van het Afrikaanse continent worden verbouwd, bekend om het produceren van enkele van de meest onderscheidende en hoogwaardige koffies ter wereld. De belangrijkste koffieproducerende landen in Afrika zijn Ethiopië, Kenia, Rwanda, Oeganda en Tanzania.
Hoge productie en hoge kwaliteit zijn de kenmerken van deze tolerante druivensoort, die goed is aangepast aan de terroir van ons domein. De opmerkelijke kracht van deze plant met zijn superieure karakter is voelbaar in de drank, die de excellentie van deze speciale graan weerspiegelt die op onze boerderij wordt verbouwd.
( Coffea Robusta & Arabica seed extract )
Onze assortiment van koffie-extracten is rijk en gevarieerd. Het biedt een scala aan verschillende koffiesmaken, afkomstig van geselecteerde oorsprongen en mengsels (Arabica of Robusta), met diverse brandingsgraden, om de creatie van authentieke koffiesmaken mogelijk te maken:
- Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute koffie-extracten.
- Extractie met ethylalcohol: oléoresines en koffie-extracten van verschillende concentraties.
- Zachte extractie met ethylalcohol: koffie-infusies.
- Alcoholische distillatie: koffie-alcoholaten.
In ons exquise assortiment van genotstheeën, dat zowel biologische als conventionele theeën omvat, bieden wij u een scala aan eersteklas producten die ideaal zijn voor uw eigen branding. Ons diepgaande begrip en onze passie voor hoogwaardige theeën stellen ons in staat om een verscheidenheid aan smaakervaringen aan te bieden die uw klanten zullen verrassen.
Ons assortiment omvat:
- Kruidenthee
- Vruchtenthee
- Specerijenthee
- Groene thee
- Zwarte thee
- Rooibosthee
- Specials
- enzovoort.
Wij bieden flexibele oplossingen voor White Label en Private Label, inclusief creatieve verpakkingsopties en op maat gemaakte mengsels die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw merk en de voorkeuren van uw doelgroep.
Samen kunnen we een thee-ervaring creëren die authenticiteit, kwaliteit en genot vooropstelt en de band met uw klanten versterkt.
Voor koffie met een ronde smaak, een sterk aroma en een aangenaam langdurige smaak. Een klassiek product voor iedereen.
Beschikbaar in:
250gr gemalen voor moka en espresso bar,
500gr gemalen voor moka en espresso bar,
500gr en 1kg in bonen.
Zrnková konopná káva se vyrábí z jemně pražené obilné kávy a nejkvalitnější konopné mouky. Důležité je, že pochází z ekologických konopných farem. Jde o produkt bez kofeinu, který si může bez obav vychutnat doslova každý.
Způsob přípravy: 3-4 čajové lžičky konopné kávy zalijte 1 litrem vroucí vody. Kávu nejprve vaříme 5 minut a poté přefiltrujeme. Teprve poté je nápoj připraven ke konzumaci.
Kapacita:250g
"Il Caffè Verde" is bekend om zijn heilzame eigenschappen en zijn rol in het bevorderen van een gezonde levensstijl. In tegenstelling tot gebrande koffie ondergaan de groene koffiebonen het brandproces niet, waardoor ze een hoog gehalte aan chlorogeenzuur behouden, een krachtige antioxidant. Dit maakt "caffè verde" een populaire keuze voor degenen die hun algehele welzijn willen verbeteren en gewichtsverlies willen ondersteunen.
Naast de gezondheidsvoordelen biedt "caffè verde" een unieke en onderscheidende smaak, licht kruidig en minder bitter dan traditionele koffie. Het kan worden geconsumeerd als warme of koude drank, of gebruikt worden als voedingssupplement. "Caffè verde" is een uitstekende keuze voor wie nieuwe smaakervaringen wil verkennen en wil profiteren van de gezonde eigenschappen.
Blikje van 250 ml.
En wat zit erin?
Magere melk 75% (herkomst: EU), koffie 19% (water, koffie-extract, cafeïnevrij koffie-extract), suiker, verdikkingsmiddelen: cellulose, cellulosegom, carrageen, stabilisator: kaliumcitraten, karamel siroop, aroma, zout.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Voor opening, op kamertemperatuur bewaren. Na opening, onmiddellijk consumeren. Nog beter als het goed koud is.
Blikje te recyclen
Witte kristalsuiker, zonder klonten, vlekken en vreemde onzuiverheden. Suiker is zoet, zonder vreemde geur en smaak. Suiker is, wanneer opgelost, transparant, zonder onoplosbaar bezinksel, mechanische en andere onzuiverheden. GEEN GMO
Massafractie van vocht: 0,08%
Kleur in oplossing ICUMSA-eenheden: 43,0
Massafractie van sucrose, %: niet minder dan 99,82%
U kunt uw thee- of kruidenrecept personaliseren door te kiezen uit de 300 bestaande recepten of door uw eigen recept te creëren met de ingrediënten van uw keuze. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte mix die uw imago en waarden weerspiegelt.
Koffie is een drank die wordt verkregen uit de geroosterde zaden van de koffieplant, een tropische struik die behoort tot het geslacht Coffea. De twee meest voorkomende gekweekte soorten zijn Coffea arabica (arabica koffie) en Coffea canephora (robusta koffie). De drank wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn rijke smaak en stimulerende effect, voornamelijk te danken aan de cafeïne.
Verse koffiebonen verwijzen naar koffiebonen die recentelijk zijn gebrand en klaar zijn om gemalen en gezet te worden voor het bereiden van koffie. Deze bonen worden in hun geheel bewaard om hun versheid te behouden en de aroma's en smaken te beschermen tot het moment van malen.
Geroosterde koffie verwijst naar groene koffiebonen die een verwarmingsproces hebben ondergaan om hun kenmerkende aroma's, smaken en kleuren te ontwikkelen. Het roosteren transformeert de chemische verbindingen in de bonen, waardoor de complexe smaakprofielen ontstaan die gewaardeerd worden in gezette koffie.
Groene koffiebonen verwijzen naar ongebrande koffiebonen, die worden gewonnen uit koffievruchten. Deze bonen behouden hun natuurlijke groene kleur en oorspronkelijke chemische eigenschappen, waaronder een hoog gehalte aan chlorogeenzuren, die gedeeltelijk worden afgebroken tijdens het branden. Groene koffiebonen worden gebruikt voor thuisbranden, de bereiding van voedingssupplementen en soms voor infusies.